Σχετικά με εμάς

Καλώς ήρθατε στη Bluecarrental.gr!

Blue Car Rental Παρκινγκ αεροδρομίου

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων στους πελάτες μας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε με πάθος για να προσφέρει στους ταξιδιώτες έναν ομαλό και αξιόπιστο τρόπο εξερεύνησης της ομορφιάς της Ελλάδας, και έχουμε χτίσει το φήμη μας βασιζόμενοι σε προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας. Σήμερα, στεκόμαστε ως ένα αξιόπιστο όνομα στον κλάδο, δεσμευμένοι να υπερβούμε τις προσδοκίες σας σε κάθε στροφή.

Η Ιστορία μας

Η Bluecarrental.gr ιδρύθηκε με τον στόχο να παρέχει ασύγκριτη ποιότητα και υπηρεσία στους πελάτες μας. Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων, κατανοούμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών και προσπαθούμε να κάνουμε κάθε αλληλεπίδραση μαζί μας να αισθάνεται σαν να είστε μέρος της οικογένειάς μας. Η διαδρομή μας έχει τροφοδοτηθεί από μια ανελλιπή προσπάθεια για αριστεία και μια βαθιά δέσμευση στην ικανοποίηση των πελατών.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Αξιόπιστος Στόλος: Ο στόλος μας αποτελείται από ολοκαίνουργια οχήματα, με το 70-80% των αυτοκινήτων μας να είναι μόλις τρία έως τέσσερα χρόνια παλιά. Δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ποιότητα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε οχήμα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και αξιοπιστίας.

Εξαιρετική Υπηρεσία: Στην Bluecarrental.gr, πιστεύουμε στην ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων με τους πελάτες μας. Το φιλικό και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες από την κράτηση του ενοικιαζόμενου οχήματος μέχρι την παροχή οδικής βοήθειας 24/7 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Διαφανής Τιμολόγηση: Πιστεύουμε στη διαφάνεια και την ειλικρίνεια. Η τιμολόγησή μας είναι απλή, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή εκπλήξεις. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε, επιτρέποντάς σας να σχεδιάσετε τον προϋπολογισμό του ταξιδιού σας με αυτοπεποίθηση.

Δεν απαιτείται εγγύηση πιστωτικής κάρτας: Σε αντίθεση με πολλές άλλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, δεν απαιτούμε εγγύηση με πιστωτική κάρτα. Κατανοούμε ότι η ευελιξία είναι σημαντική για τους πελάτες μας και προσπαθούμε να καταστήσουμε τη διαδικασία ενοικίασης όσο το δυνατόν πιο βολική.

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια: Η ηρεμία σας είναι σημαντική για εμάς. Γι' αυτό όλα τα οχήματά μας είναι ασφαλισμένα ενάντια σε όλους τους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων κλοπής, πυρκαγιάς και υποχρεώσεων απέναντι σε τρίτους, με έναν από τους κορυφαίους παροχείς ασφαλίσεων παγκοσμίως.

Η Υπόσχεσή μας

Στη Bluecarrental.gr, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία. Είτε εξερευνάτε τα εντυπωσιακά τοπία της Ελλάδας είτε ξεκινάτε ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο, θα είμαστε εκεί κάθε βήμα του δρόμου, εξασφαλίζοντας ότι ο ταξιδιάρικός σας δρόμος είναι ομαλός, ασφαλής και απολαυστικός. Εμπιστευθείτε την Bluecarrental.gr για την επόμενη περιπέτειά σας στην Ελλάδα!

Η βάση στάθμευσης μας στο Ηράκλειο:

.