Ανάκτορο Φαιστού

Η αρχαία πόλη της Φαιστού έδωσε το όνομά της σε αυτό το εξαιρετικό παλάτι κοντά στο Ηράκλειο. Μια μαρτυρία των Μινωικών χρόνων, αυτός ο προορισμός προσφέρει τόσο μια βαθιά γνώση της πλούσιας ιστορίας της Κρήτης όσο και μια διασκεδαστική αφήγηση μιας χαμένης μυθικής εποχής. Ενοικιάστε αυτοκίνητο με την Blue Car rental και μάθετε τα μυστήρια της Κρήτης!

Ανάκτορο Φαιστού

Ανάκτορο Φαιστού

Κρυμμένα στην καρδιά της Κρήτης, τα αρχαία ερείπια του ανακτόρου της Φαιστού αποτελούν μαρτυρία για την πλούσια ιστορία και το ζωντανό παρελθόν του νησιού. Αυτό το αρχαιολογικό θαύμα, που βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο, προσφέρει ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω στο χρόνο στον Μινωικό πολιτισμό, έναν από τους πιο προηγμένους και ενδιαφέροντες πολιτισμούς του αρχαίου κόσμου. Βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ηρακλείου και σε απόσταση περίπου μιας ώρας οδήγησης, είναι ένα από τα θαύματα της Κρήτης που πρέπει να γνωρίσετε!

Όταν ξεκινάτε αυτή την ιστορική περιπέτεια, η ευκολία είναι το κλειδί, και σε αυτό το σημείο αναλαμβάνει δράση η Blue Car Rental. Η ενοικίαση αυτοκινήτου για να εξερευνήσετε το Παλάτι της Φαιστού είναι τόσο απλή όσο ένα απαλό αεράκι από τη Μεσόγειο. Με τον στόλο της Blue Car Rental, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε από μια σειρά οχημάτων, εξασφαλίζοντας ότι το ταξίδι σας θα είναι τόσο άνετο όσο και αξέχαστο. Δείτε πώς!

| Μυστηριακή Μινωική Περιπέτεια |
Από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στο Παλάτι της Φαιστού!
Καλώς ήρθατε στην Κρήτη, το νησί των θρύλων και των αρχαίων θαυμάτων! Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη περιπέτεια, που γίνεται εύκολη με την Blue Car Rental. Ακολουθεί ένα διασκεδαστικό δρομολόγιο που θα σας οδηγήσει από το αεροδρόμιο Ηρακλείου στο μυστηριακό Παλάτι της Φαιστού:

Ημέρα 1: Αεροδρόμιο Ηρακλείου - Το ταξίδι αρχίζει!


Πρωινό
10:00 Π.Μ: Άφιξη στο αεροδρόμιο Ηρακλείου (ή στο λιμάνι του Ηρακλείου ή ακόμα και στο αεροδρόμιο των Χανίων) και κατευθυνθείτε κατευθείαν στο γκισέ της Blue Car Rental. Το φιλικό προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει γρήγορα στη διαδικασία ενοικίασης, επιτρέποντάς σας να βγείτε στο δρόμο σε χρόνο μηδέν. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ταλαιπωρία των πιστωτικών καρτών- η Blue Car Rental κάνει την όλη εμπειρία απρόσκοπτη και χωρίς άγχος.

Η συμβουλή μας!

Για αυτό το συναρπαστικό δρομολόγιο που εκτείνεται από το αεροδρόμιο Ηρακλείου έως το Phaestos Palace, σας προτείνουμε τα τρία πιο κατάλληλα αυτοκίνητα από το στόλο της Blue Car Rental. Πρώτον, το Hyundai i20 από το Group Β προσφέρει άνετα καθίσματα και άφθονο χώρο αποσκευών, καθιστώντας το ιδανικό για μια πολυήμερη περιπέτεια, είτε σε αστικές περιοχές είτε σε δύσβατα εδάφη. Στη συνέχεια, το VW Polo, επίσης από το Group Β, συνδυάζει την αποδοτικότητα με ένα ευρύχωρο εσωτερικό, παρέχοντας μια εξαιρετική επιλογή για ένα ποικίλο δρομολόγιο που περιλαμβάνει επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, παραλίες και γραφικές διαδρομές. Τέλος, το Kia Rio, επίσης από το Group Β, επιτυγχάνει ισορροπία μεταξύ άνεσης και αποδοτικότητας καυσίμου, εξασφαλίζοντας έναν αξιόπιστο σύντροφο για ένα ταξίδι που περιλαμβάνει εξερεύνηση πόλεων, επισκέψεις σε ιστορικούς χώρους και παράκτιες εμπειρίες. Με οποιοδήποτε από αυτά τα αυτοκίνητα, η εξερεύνησή σας στην Κρήτη είναι βέβαιο ότι θα είναι ομαλή και ευχάριστη.

11:00 Π.Μ: Ξεκινήστε το δρόμο! Το άρμα σας περιμένει. Πρώτη στάση: Παλάτι της Κνωσού. Θαυμάστε το μεγαλείο της αρχαιότερης πόλης της Ευρώπης και αποκαλύψτε τα μυστικά του μινωικού πολιτισμού.

Γεύμα
1:00 Μ.Μ: Ηράκλειο: Κατευθυνθείτε προς το κέντρο της πόλης. Βρείτε μια τοπική ταβέρνα και απολαύστε μερικές λαχταριστές κρητικές λιχουδιές. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τον περίφημο μουσακά!

Απόγευμα
3:00 ΜΜ: Εξερευνήστε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Βυθιστείτε σε έναν θησαυρό αρχαίων αντικειμένων και μινωικής τέχνης.

5:00 Μ.Μ: Οδηγήστε στην Αγία Πελαγία για λίγη χαλάρωση στην όμορφη παραλία. Τα κρυστάλλινα νερά είναι ιδανικά για ένα δροσιστικό μπάνιο.

Δείπνο
8:00 Μ.Μ: Απολαύστε μια γιορτή θαλασσινών σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα στην Αγία Πελαγία. Η θέα του ηλιοβασιλέματος κόβει την ανάσα!

Ημέρα 2: Νότια κατεύθυνση προς το Παλάτι της Φαιστού!

Πρωινό
9:00 Π.Μ: Ξυπνήστε με τον ήχο των κυμάτων και απολαύστε ένα χαλαρό πρωινό δίπλα στη θάλασσα.

10:30 Π.Μ: Παραλάβετε το βολικό ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας και αναχωρήστε με άνεση για το Phaestos Palace. Καθώς ξεκινάτε προς το Phaestos Palace, το γραφικό κρητικό τοπίο ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Με τον άνεμο στα μαλλιά σας και τον ήλιο στην πλάτη σας, θα βρεθείτε βυθισμένοι στη μαγευτική ομορφιά του νησιού. Η γραφική διαδρομή σας οδηγεί μέσα από γραφικά χωριά και άγρια τοπία. Οι καλά συντηρημένοι δρόμοι και η σαφής σήμανση κάνουν την πλοήγηση στη διαδρομή παιχνιδάκι, εξασφαλίζοντας ότι θα φτάσετε στον προορισμό σας χωρίς προβλήματα.

Γεύμα
1:00 Μ.Μ: Άφιξη στο Παλάτι της Φαιστού. Φτάνοντας στο ανάκτορο της Φαιστού, θα εντυπωσιαστείτε από την απόλυτη μεγαλοπρέπεια αυτού του αρχαίου χώρου. Εξερευνήστε τους περίτεχνα σχεδιασμένους θαλάμους, θαυμάστε τα αρχαία αντικείμενα και φανταστείτε τη ζωή σε αυτό το άλλοτε ακμάζον συγκρότημα ανακτόρων. Η πλούσια ιστορία και η αρχαιολογική σημασία του παλατιού της Φαιστού προσφέρουν μια πραγματικά εμπλουτισμένη εμπειρία. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αναστοχαστείτε σε αυτή την αρχαία αύρα λίγο περισσότερο, κάνοντας ένα πικνίκ μεσημεριανό γεύμα ανάμεσα σε αρχαία ερείπια, περιτριγυρισμένοι από την ιστορία.

Απόγευμα
3:00 Μ.Μ: Ξεκινήστε μια ξενάγηση στο Παλάτι της Φαιστού. Αφήστε τους ειδικούς ξεναγούς να σας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο.

5:00 Μ.Μ: Κάντε έναν χαλαρό περίπατο στους χώρους του παλατιού. Η πανοραμική θέα είναι εντυπωσιακή!

Δείπνο
7:00 Μ.Μ: Μετά την επίσκεψή σας, απλά επιβιβαστείτε ξανά στο αυτοκίνητο της Blue Car Rental και ξεκινήστε για το επόμενο σκέλος της περιπέτειάς σας. Είτε επιλέξετε να εξερευνήσετε περισσότερα ιστορικά μνημεία είτε να ανακαλύψετε κρυμμένα διαμάντια γύρω από το Ηράκλειο, το να έχετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στη διάθεσή σας παρέχει την απόλυτη ευελιξία και ευκολία.

Ημέρα 3: Με προορισμό την πατρίδα και τις αναμνήσεις στο χέρι


Πρωινό
9:00 Π.Μ: Απολαύστε ένα χαλαρό πρωινό στο κατάλυμά σας.

10:30 Π.Μ: Ώρα να ολοκληρώσετε την περιπέτειά σας. Όταν έρθει η ώρα να επιστρέψετε το όχημά σας, η Blue Car Rental εξασφαλίζει μια διαδικασία χωρίς προβλήματα. Η δέσμευσή τους για εξαιρετική εξυπηρέτηση σημαίνει ότι μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να ξαναζήσετε τα θαύματα του Phaestos Palace χωρίς καμία ανησυχία. Επιστρέψτε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας στην Blue Car Rental στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ή σε οποιοδήποτε από τα σημεία παράδοσης που έχετε επιλέξει.

Αναχώρηση
12:00 Μ.Μ: Αποχαιρετισμός στην Κρήτη. Μέχρι την επόμενη φορά!

Σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας, η Blue Car Rental είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας. Από τη στιγμή που θα κατεβείτε από το αεροπλάνο στο Ηράκλειο μέχρι τη στιγμή που θα αποχαιρετήσετε τα μαγευτικά ερείπια του Παλατιού της Φαιστού, κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου μια απρόσκοπτη και ευχάριστη εμπειρία. Έτσι, ξεκινήστε το ιστορικό σας ταξίδι με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι με την Blue Car Rental, η ευκολία δεν είναι ποτέ περισσότερο από ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ μακριά.

Οργανώστε αυτό το δρομολόγιο όπως επιθυμείτε και ξεκινήστε ένα μαγικό ταξίδι στον πλούσιο πολιτισμό της Κρήτης! Να θυμάστε, η Blue Car Rental είναι εδώ για να κάνει το ταξίδι σας ομαλό και αξέχαστο. Καλό ταξίδι!

.