Γόρτυνα και Αρχαίο Ηράκλειο

Μια άλλη αρχαία πόλη δίνει το όνομά της σε ιστορικούς χώρους της Κρήτης. Κοντά στο Ηράκλειο, αυτός ο αρχαιολογικός χώρος χρονολογείται από το 3000 π.Χ. και συνδέεται άμεσα με τη Μινωική εποχή. Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο από την Blue Car rental και ανακαλύψτε τα ερείπια ενός χαμένου πολιτισμού!

Γόρτυνα και Αρχαίο Ηράκλειο

Γόρτυνα και Αρχαίο Ηράκλειο

Ξεκινήστε το αρχαιολογικό σας ταξίδι με την Blue Car Rental, σε βολική τοποθεσία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στο αεροδρόμιο των Χανίων και στο λιμάνι του Ηρακλείου. Με μια απρόσκοπτη διαδικασία ενοικίασης και χωρίς την ανάγκη για πιστωτικές κάρτες, θα είστε στο δρόμο σας σε ελάχιστο χρόνο.


| Ημέρα εξερεύνησης |

Πρωί
9:00 π.μ.: Παραλάβετε το επιλεγμένο σας Blue Car Rental όχημα. Για αυτήν την περιπέτεια, προτείνουμε το Toyota Corolla από το Group E για την άνεση και την αποτελεσματικότητά του, ιδανικό για μια μέρα εξερεύνησης ιστορικών τοποθεσιών.


9:30 π.μ.: Αναχώρηση για τη Γόρτυνα, μια πόλη γεμάτη ιστορία. Εξερευνήστε τα μαγευτικά ερείπια, θαυμάζοντας τα απομεινάρια ενός αρχαίου πολιτισμού.


Μεσημεριανό
12:30: Κατευθυνθείτε σε μια τοπική ταβέρνα για μια γεύση αυθεντικής κρητικής κουζίνας. Απολαύστε τις γεύσεις και επαναφορτιστείτε για την υπόλοιπη περιπέτειά σας.


Απόγευμα
14:00: Ξεκινήστε μια διαδρομή για το Αρχαίο Ηράκλειο. Οι καλοδιατηρημένοι δρόμοι και η καθαρή σήμανση κάνουν την πλοήγηση παιχνιδάκι. Καθώς πλησιάζετε την αρχαία πόλη, τα απομεινάρια του μεγαλείου θα εμφανιστούν, προσφέροντας μια ματιά σε μια περασμένη εποχή.


15:00: Άφιξη στο Αρχαίο Ηράκλειο και βυθιστείτε στα υποβλητικά ερείπια. Διασχίστε τα αρχαία μονοπάτια, θαυμάστε την αρχιτεκτονική και οραματιστείτε τη ζωή εκείνων που κάποτε περπάτησαν σε αυτούς τους δρόμους.


Ξενάγηση
16:30: Ξενάγηση στο Αρχαίο Ηράκλειο. Αφήστε τους ειδικούς οδηγούς να σας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο, αφηγούμενοι τις ιστορίες αυτής της αρχαίας πόλης.


Ηλιοβασίλεμα
18:00: Κάντε μια βόλτα στον ιστορικό χώρο για άλλη μια φορά, απορροφώντας την αύρα της αρχαίας μεγαλοπρέπειας καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει.


Δείπνο με θέα
20:00: Ολοκληρώστε την επίσκεψή σας στο Αρχαίο Ηράκλειο και ξεκινήστε για το επόμενο σκέλος του ταξιδιού σας. Απολαύστε ένα απολαυστικό δείπνο σε ένα τοπικό εστιατόριο στο Ηράκλειο με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
10:00 μ.μ.: Επιστρέψτε το Blue Car Rental όχημά σας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ή στο επιλεγμένο σημείο αποβίβασης, ολοκληρώνοντας μια ημέρα ανακάλυψης μέσα από τα χρονικά του χρόνου.

Σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας, η Blue Car Rental είναι ο έμπιστος σύντροφός σας. Ξεκινήστε το ιστορικό ταξίδι σας με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι με την Blue Car Rental, η ευκολία δεν είναι ποτέ τίποτα περισσότερο από μια κλήση ή ένα κλικ μακριά.

.