Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Καλωσήρθατε στην Bluecarrental.gr! Συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες αυτοκινήτων στην Ελλάδα και σας παρέχουμε μια μεγάλη γκάμα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων της αγοράς. Όλα τα οχήματά μας είναι καινούργια! 

Τα κεντρικά της εταιρείας βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης στο 2χλμ. Ε.Ο. Ηρακλείου-Μοιρών.

Ο στόλος αποτελείται από διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων, από mini economy, economy cabriolet, έως μεγάλα οικογενειακά και πολυτελή αυτοκίνητα, Από το νέο Hyundai i10 και το νέο Citroen C1 εώς την Mercedes-Benz A-class, το Citroen C3 Diesel, Ford Fiesta diesel, Toyota Yaris και C4 Cactus, Citroen C4 Diesel and Toyota Corola. Το καλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας συντηρεί τα οχήματα με τον καλύτερο εξοπλισμό και ανταλλακτικά καθώς η ασφάλεια σας αποτελεί προτεραιότητά μας. 

Παρέχουμε 24ωρη οδική βοήθεια και τηλεφωνική εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα και έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας βοηθήσουν άμεσα σε περίπτωση ζημιάς ή ατυχήματος. Εφόσον χρειαστεί αντικαθίσταται το όχημα σας. Τα αυτοκίνητα μας είναι ασφαλισμένα από πυρκαγιά, κλοπή και αστική ευθύνη έναντι τρίτων, από την Allianz, μια από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως. 

Απώτερος σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στην καλύτερη τιμή, κάνοντας τις διακοπές σας στο νησί μας αξέχαστες.