Πως θα παραλαβώ το αυτοκίνητο που έχω κλείσει;

Όταν κάνετε κράτηση αυτοκινήτου, πρέπει να επιλέξετε το μέρος που θέλετε να σας παραδοθεί το αυτοκίνητο. 

Αεροδρόμιο Ηρακλείου:

https://goo.gl/maps/Yfv2iFcsuWEAqsnt8

Μπορείτε να βρείτε το χώρο στάθμευσης μας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Maps, " Bluecarrental.gr ". Βρίσκεται δύο λεπτά με τα πόδια από τον χώρο των αφίξεων. Εάν έχετε οποιαδήποτε καθυστέρηση με τις αποσκευές ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας. Μπορείτε να μας καλέσετε στο +302810540400 ή στο +306941607607.  Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και το διαβατήριό σας. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

https://www.youtube.com/shorts/p39xA8ijN_0

Αεροδρόμιο Χανίων:

Όταν φτάσετε, ένας από τους υπαλλήλους μας θα σας περιμένει να σας συναντήσει στο χώρο των αφίξεων. 

Λιμάνι Ηρακλείου:

Ένας από τους υπαλλήλους μας θα σας περιμένει έξω από το πλοίο. Παρακαλούμε να έχετε ενεργοποιημένο το κινητό σας τηλέφωνο για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε ο ένας τον άλλον, παρακαλείστε να πάτε στο σταθμό επιβατών που είναι το κτίριο απέναντι από το πλοίο σας. Παρακαλούμε περιμένετε έξω και θα έρθουμε να σας πάρουμε. Οι υπάλληλοί μας θα έχουν μια πινακίδα από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά επικοινωνήστε μαζί μας. 

Ξενοδοχείο γύρω από το Ηράκλειο:

Την ημέρα που επιλέξατε την παραλαβή του αυτοκινήτου, ένας από τους υπαλλήλους μας θα σας περιμένει έξω από το ξενοδοχείο που επιλέξατε για να σας παραδώσει το αυτοκίνητο. Μην ξεχάσετε το δίπλωμα οδήγησης και την ταυτότητά σας.

.