Πακέτα Ασφάλειας

Προσφέρουμε στους πελάτες μας δύο κύρια πακέτα ασφάλισης, τα οποία σχεδιάστηκαν για να παρέχουν αίσθηση ασφάλειας κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης τους. Και τα δύο πακέτα ασφάλισης περιλαμβάνουν εκτενή κάλυψη που παρέχεται από την Ergo Insurance, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι καλά προστατευμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η κάλυψη υπό αυτά τα πακέτα περιλαμβάνει:

  • Ασφάλιση ατυχημάτων: Προστατεύει από απρόβλεπτα γεγονότα.
  • Προστασία από κλοπή και πυρκαγιές: Βεβαιώνει την ασφάλεια του οχήματος και των επιβατών του.
  • Κάλυψη για τα παράθυρα και τους καθρέπτες: Μειώνει τις οικονομικές επιπτώσεις οποιασδήποτε ζημιάς.
  • Προστασία κάτω από το αυτοκίνητο: Εξασφαλίζει την κάλυψη για ζημιές στο ίδιο το όχημα.
  • 24ωρη οδική βοήθεια: Παρέχει άμεση υποστήριξη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
  • Νομική κάλυψη: Αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε νομικές περιπλοκές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ τα πακέτα μας ασφάλισης προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη, δεν επεκτείνονται στα ελαστικά. Κανένα από τα πακέτα δεν καλύπτει προβλήματα σχετικά με τα ελαστικά, και οι πελάτες πρέπει να είναι ενήμεροι ότι τα μη επιδιορθώσιμα ή εκραγέντα ελαστικά δεν περιλαμβάνονται στην ασφάλιση. Ωστόσο, παρέχουμε δωρεάν βοήθεια για την μετακίνηση σε κατάστημα ελαστικών, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να αντιμετωπίσουν γρήγορα οποιαδήποτε προβλήματα σχετικά με τα ελαστικά που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασής τους.

Διαφορά μεταξύ πακέτων ασφάλισης:

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο πακέτων ασφάλισης βρίσκεται στην πληρωμή του ποσού της επιβάρυνσης, το οποίο ορίζεται στα 500 €. Στο βασικό πακέτο ασφάλισης, οι ενοικιαστές είναι υπεύθυνοι για την πληρωμή έως 500 € σε περίπτωση ατυχήματος. Ωστόσο, με το πλήρες πακέτο ασφάλισης, οι ενοικιαστές απολαμβάνουν την ασφάλεια ότι δεν έχουν να πληρώσουν κανένα ποσό, καθώς η Bluecarrental καλύπτει ολόκληρο το ποσό.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, οι πελάτες έχουν την ευελιξία να επιλέξουν το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

 

.