Όροι Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Το όριο ηλικίας για όλες τις κατηγορίες είναι 23 έτη. Ο οδηγός πρέπει να έχει έγκυρη άδεια οδήγησης τουλάχιστον 3 χρόνια. Το κριτήριο αυτό ισχύει και για τυχόν πρόσθετους οδηγούς που περιλαμβάνονται στην κράτηση. Το ανώτατο όριο ηλικίας είναι τα 77 έτη. 

Ανακαλύψτε την πολιτική ακύρωσης της Bluecarrental.gr:

 • Επιστροφή χρημάτων σε [ερίπτωση ακύρωσης 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξής σας.
 • Σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθείτε με το 100% της αξίας της κράτησής σας.
 • Μόλις παραλάβετε το αυτοκίνητο, τυχόν ακυρώσεις ή αλλαγές στο πρόγραμμα το πληρωμένο ποσό δεν επιστρέφεται.
 • Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι πληρωμές για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής δεν επιστρέφονται επίσης.

Σχεδιάστε το ταξίδι σας με σιγουριά γνωρίζοντας τις διαφανείς πολιτικές μας

Το όχημα θα παραδίδεται και θα επιστρέφεται με συγκεκριμένο ρεζερβουάρ καυσίμου. Διαφορετικά θα υπάρχει χρέωση βάσει της τρέχουσας τιμής καυσίμου.

Ο Οδηγός του Αεροδρομίου για Καλύτερη Εξυπηρέτηση:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Βεβαιωθείτε για μια Ομαλή Άφιξη:

 • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Google Maps για να βρείτε το χώρο στάθμευσής μας στο 'Bluecarrental.gr'. Απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από την περιοχή των αφίξεων.
 • Για οποιαδήποτε καθυστέρηση με τα αποσκευές ή άλλα προβλήματα, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email.
 • Επικοινωνήστε μαζί μας στο +302810540400 ή +306941607607 για βοήθεια.

Παρακολουθήστε τον Οδηγό μας για τον Χώρο Στάθμευσης: Παρακολουθήστε ένα χρήσιμο βίντεο οδηγό για το χώρο στάθμευσης μας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου:

https://www.youtube.com/shorts/p39xA8ijN_0

Θυμηθείτε τα Έγγραφά σας:

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και το διαβατήριό σας.

Σε Περίπτωση Έκτακτης Ανάγκης:

Μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς. Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως αν συμβεί οτιδήποτε λάθος.

Η Bluecarrental.gr προσφέρει μια σειρά από ασφαλείς επιλογές πληρωμής για την εξυπηρέτησή σας, όπως Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Masterpass, PayPal και τραπεζικές καταθέσεις. Κάντε κράτηση με σιγουριά γνωρίζοντας ότι μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Πληρωμή κατά την άφιξη. Δεν κρατούμε κανένα ποσό στην κάρτα σας και δεν απαιτούμε εγγύηση πιστωτικής κάρτας. Κατά την άφιξη, πληρώνετε το υπόλοιπο ποσό με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μετρητά.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Χάσατε το κλειδί του αυτοκινήτου σας; Μην ανησυχείτε, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι θα επιβαρυνθείτε με έξοδα για την αντικατάστασή του. Το νέο κλειδί προμηθεύεται απευθείας από την επίσημη αντιπροσωπεία της μάρκας, με τις τιμές να διαφέρουν ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου. Υπολογίστε ένα ελάχιστο κόστος της τάξης των 250 ευρώ. Επιπλέον, ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις για την παράδοση του κλειδιού. Να είστε σίγουροι ότι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε απρόσκοπτα να επιστρέψετε στο δρόμο!

Σημείωση: Αν και αγαπάμε τα ζώα, δεν επιτρέπεται η είσοδός τους στα οχήματά μας εκτός αν είναι ασφαλώς ασφαλισμένα σε εγκεκριμένο κλουβί προστασίας, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται στα αεροπλάνα. Αυτό το μέτρο έχει ληφθεί για να διασφαλίσουμε την άνεση όλων των επιβατών, ιδιαίτερα εκείνων με αλλεργίες, και να διατηρήσουμε την καθαριότητα των αυτοκινήτων μας.

Οποιαδήποτε ζημιά που προκαλείται από κατοικίδια ή ζώα μέσα στο όχημα δεν καλύπτεται από τα πακέτα ασφάλισης μας και θα επιφέρει ξεχωριστή χρέωση, το ποσό της οποίας εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς. Επιπλέον, οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για οποιοδήποτε καθαρισμό που απαιτείται για την αφαίρεση τριχών ζώων από τα καθίσματα, το οποίο κοστίζει 50-200 €.

Για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Προσφέρουμε στους πελάτες μας δύο κύρια πακέτα ασφάλισης, τα οποία σχεδιάστηκαν για να παρέχουν αίσθηση ασφάλειας κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης τους. Και τα δύο πακέτα ασφάλισης περιλαμβάνουν εκτενή κάλυψη που παρέχεται από την Ergo Insurance, εξασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας είναι καλά προστατευμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η κάλυψη υπό αυτά τα πακέτα περιλαμβάνει:

 • Ασφάλιση ατυχημάτων: Προστατεύει από απρόβλεπτα γεγονότα.
 • Προστασία από κλοπή και πυρκαγιές: Βεβαιώνει την ασφάλεια του οχήματος και των επιβατών του.
 • Κάλυψη για τα παράθυρα και τους καθρέπτες: Μειώνει τις οικονομικές επιπτώσεις οποιασδήποτε ζημιάς.
 • Προστασία κάτω από το αυτοκίνητο: Εξασφαλίζει την κάλυψη για ζημιές στο ίδιο το όχημα.
 • 24ωρη οδική βοήθεια: Παρέχει άμεση υποστήριξη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Νομική κάλυψη: Αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε νομικές περιπλοκές που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ τα πακέτα μας ασφάλισης προσφέρουν ολοκληρωμένη κάλυψη, δεν επεκτείνονται στα ελαστικά. Κανένα από τα πακέτα δεν καλύπτει προβλήματα σχετικά με τα ελαστικά, και οι πελάτες πρέπει να είναι ενήμεροι ότι τα μη επιδιορθώσιμα ή εκραγέντα ελαστικά δεν περιλαμβάνονται στην ασφάλιση. Ωστόσο, παρέχουμε δωρεάν βοήθεια για την μετακίνηση σε κατάστημα ελαστικών, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να αντιμετωπίσουν γρήγορα οποιαδήποτε προβλήματα σχετικά με τα ελαστικά που μπορεί να αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασής τους.

Διαφορά μεταξύ πακέτων ασφάλισης:

Η κύρια διαφορά μεταξύ των δύο πακέτων ασφάλισης βρίσκεται στην πληρωμή του ποσού της επιβάρυνσης, το οποίο ορίζεται στα 500 €. Στο βασικό πακέτο ασφάλισης, οι ενοικιαστές είναι υπεύθυνοι για την πληρωμή έως 500 € σε περίπτωση ατυχήματος. Ωστόσο, με το πλήρες πακέτο ασφάλισης, οι ενοικιαστές απολαμβάνουν την ασφάλεια ότι δεν έχουν να πληρώσουν κανένα ποσό, καθώς η Bluecarrental καλύπτει ολόκληρο το ποσό.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, οι πελάτες έχουν την ευελιξία να επιλέξουν το πακέτο ασφάλισης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

 

Ζήστε ανενόχλητη εξυπηρέτηση παράδοσης οχήματος σε οποιοδήποτε λιμάνι, αεροδρόμιο ή πολύβουη πόλη εντός του γραφικού νησιού της Κρήτης. Η δέσμευσή μας στην ευκολία επεκτείνεται στο να εξασφαλίσουμε ότι το όχημά σας φτάνει προς εσάς άνετα, ακριβώς στην προτιμώμενη σας τοποθεσία σε αυτό το μαγευτικό ελληνικό νησί. Ωστόσο, σημειώστε ότι οι υπηρεσίες παράδοσής μας περιορίζονται αποκλειστικά στα όρια του νησιού της Κρήτης. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να διευκολύνουμε τη μεταφορά πέρα από τα όρια αυτού του γραφικού προορισμού, συμπεριλαμβανομένων των μετακινήσεων μεταξύ των νησιών και της ηπειρωτικής Ελλάδας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η αφοσιωμένη μας ομάδα είναι έτοιμη να οργανώσει μια ομαλή και ανένδοτη εμπειρία παράδοσης, εξασφαλίζοντας ότι ο ταξίδι σας στο νησί της Κρήτης ξεκινά με ασύγκριτη ευκολία και αξιοπιστία.

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλα τα οχήματά μας για την άνεση και την ευημερία των επιβατών μας. Δίνουμε προτεραιότητα σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον για όλους τους επιβάτες, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και απολαυστικό ταξίδι χωρίς καμία έκθεση στον καπνό ή τις συναφείς οσμές του. Σημειώστε ότι η Bluecarrental.gr διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει τέλη καθαρισμού έως 150 ευρώ σε περίπτωση παραβίασης αυτής της πολιτικής. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας, βοηθώντας μας να διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας για άριστη εξυπηρέτηση.

Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ 22:30 και 07:00, αναγνωρίζουμε τη σημασία της εξυπηρέτησης των ταξιδιωτικών σας αναγκών όλο το εικοσιτετράωρο. Ωστόσο, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για να διατηρήσουμε τα εξαιρετικά πρότυπα εξυπηρέτησής μας κατά τη διάρκεια των νυχτερινών περιόδων, θα ισχύει μια συμβολική χρέωση παράδοσης αργά τη νύχτα ύψους 25 ευρώ. Αυτή η χρέωση διασφαλίζει ότι η αφοσιωμένη ομάδα μας παραμένει διαθέσιμη για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, ανεξαρτήτως ώρας. Να είστε σίγουροι ότι η σταθερή μας δέσμευση για την παροχή απρόσκοπτης εξυπηρέτησης παραμένει ακλόνητη, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με σιγουριά και άνεση, ακόμη και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ξεκινήστε μια Απρόσκοπτη Περιπέτεια: Δεν Χρειάζεται Εγγύηση με Πιστωτική Κάρτα ή Μετρητά! Στη Bluecarrental.gr, δίνουμε προτεραιότητα στην ευκολία και στην ηρεμία σας. Αντίο στις εκπλήξεις και τα προβλήματα κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου σας. Με τη διαφανή μας πολιτική, μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι κανένα ποσό δεν θα είναι επιφυλαγμένο στην κάρτα σας. Απολαύστε την ελευθερία των ευέλικτων επιλογών πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των χρεωστικών καρτών, των πιστωτικών καρτών, του PayPal ή του μετρητοίς. Η περιπέτειά σας ξεκινάει εδώ, αβίαστα και χωρίς ανησυχίες.

Η φράση "ή παρόμοιο" στις περιγραφές των οχημάτων μας σας διαβεβαιώνει ότι, ενώ η συγκεκριμένη μάρκα και το μοντέλο του ενοικιαζόμενου οχήματος μπορεί να διαφέρουν, θα ανήκει στην ίδια κατηγορία, εξασφαλίζοντας συγκρίσιμο μέγεθος και επιδόσεις με αυτό που παρουσιάζεται. Η ενοικίαση σας θα καθοριστεί με βάση τη διαθεσιμότητα των μαρκών και των μοντέλων εντός της ζητούμενης ομάδας αυτοκινήτων κατά τη στιγμή της κράτησης.

Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να σας διαθέσουμε όχημα από την επιλεγμένη ομάδα αυτοκινήτων, θα αναβαθμίσουμε αυτόματα την ενοικίαση σας στην επόμενη διαθέσιμη ομάδα αυτοκινήτων, και όλα αυτά χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι θα λαμβάνετε πάντα ένα όχημα κατάλληλο για τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας μια ικανοποιητική εμπειρία ενοικίασης.

Το ΦΠΑ (Φόρος Προστιθέμενης Αξίας) 24% συμπεριλαμβάνεται στις τιμές μας.

Στο Bluecarrental.gr, δίνουμε προτεραιότητα στην καθαριότητα για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες μας. Είναι δική μας ευθύνη να καθαρίσουμε σχολαστικά τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του οχήματος μετά την επιστροφή σας στους προορισμούς μας. Ωστόσο, βασιζόμαστε επίσης στους πελάτες μας να διατηρούν ένα ορισμένο επίπεδο καθαριότητας κατά τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης. Η υπερβολική βρωμιά, οι λεκέδες ή οι ζημιές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπως από υγρά όπως λάδι, λάσπη, άμμο, φαγητό ή σκουπίδια, μπορεί να επιφέρουν πρόσθετες χρεώσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε το κόστος του βιολογικού καθαρισμού, το οποίο μπορεί να ανέλθει έως και 200 ευρώ. Εκτιμούμε τη διαφάνεια και στόχος μας είναι να παρέχουμε σαφείς οδηγίες σχετικά με την πολιτική καθαρισμού μας και τις ευθύνες σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια.

.