Συχνές Ερωτήσεις Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Ακολουθήστε τα βήματα από το κύριο μενού, εισάγετε τις ημερομηνίες και τις ώρες, επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας αρέσει και συμπληρώστε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν χρειάζεται να έχετε πιστωτική κάρτα, δεν χρεώνουμε κανένα ποσό στην πιστωτική κάρτα σας.

Δεν χρειάζεστε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για να ενοικιάσετε από εμάς, καθώς δεν κρατάμε κανένα ποσό. Εσείς πληρώνετε το ποσό της ενοικίασης.

Όταν κάνετε κράτηση αυτοκινήτου, πρέπει να επιλέξετε το μέρος που θέλετε να σας παραδοθεί το αυτοκίνητο. 

Αεροδρόμιο Ηρακλείου:

https://goo.gl/maps/Yfv2iFcsuWEAqsnt8

Μπορείτε να βρείτε το χώρο στάθμευσης μας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Maps, " Bluecarrental.gr ". Βρίσκεται δύο λεπτά με τα πόδια από τον χώρο των αφίξεων. Εάν έχετε οποιαδήποτε καθυστέρηση με τις αποσκευές ή οποιοδήποτε άλλο θέμα, παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email μας. Μπορείτε να μας καλέσετε στο +302810540400 ή στο +306941607607.  Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την άδεια οδήγησης και το διαβατήριό σας. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

https://www.youtube.com/shorts/p39xA8ijN_0

Αεροδρόμιο Χανίων:

Όταν φτάσετε, ένας από τους υπαλλήλους μας θα σας περιμένει να σας συναντήσει στο χώρο των αφίξεων. 

Λιμάνι Ηρακλείου:

Ένας από τους υπαλλήλους μας θα σας περιμένει έξω από το πλοίο. Παρακαλούμε να έχετε ενεργοποιημένο το κινητό σας τηλέφωνο για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε ο ένας τον άλλον, παρακαλείστε να πάτε στο σταθμό επιβατών που είναι το κτίριο απέναντι από το πλοίο σας. Παρακαλούμε περιμένετε έξω και θα έρθουμε να σας πάρουμε. Οι υπάλληλοί μας θα έχουν μια πινακίδα από την εταιρεία μας. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά επικοινωνήστε μαζί μας. 

Ξενοδοχείο γύρω από το Ηράκλειο:

Την ημέρα που επιλέξατε την παραλαβή του αυτοκινήτου, ένας από τους υπαλλήλους μας θα σας περιμένει έξω από το ξενοδοχείο που επιλέξατε για να σας παραδώσει το αυτοκίνητο. Μην ξεχάσετε το δίπλωμα οδήγησης και την ταυτότητά σας.

Μπρούμε να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο που μένετε. Για να διαλέξετε να σας παραδωθεί το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο στην πολή του Ηρακλείου, παρακαλώ διαλέξτε σαν προορισμό παράδοσης ή παραλαβής Ηράκλειο Ξενοδοχείο. 

Σε περίπτωση το ξενοδοχείο σας βρίσκεται έξω από την πολή του Ηρακλειού, παρακαλώ στείλτε μας ένα email ή επικοινωήστε τηλεφωνικά μαζί μας, ή χρησιμοποιήστε το chatting box κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα μας. 

Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται μεταξύ 22:30 και 07:00, αναγνωρίζουμε τη σημασία της εξυπηρέτησης των ταξιδιωτικών σας αναγκών όλο το εικοσιτετράωρο. Ωστόσο, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι για να διατηρήσουμε τα εξαιρετικά πρότυπα εξυπηρέτησής μας κατά τη διάρκεια των νυχτερινών περιόδων, θα ισχύει μια συμβολική χρέωση παράδοσης αργά τη νύχτα ύψους 25 ευρώ. Αυτή η χρέωση διασφαλίζει ότι η αφοσιωμένη ομάδα μας παραμένει διαθέσιμη για να σας εξυπηρετήσει άμεσα και αποτελεσματικά, ανεξαρτήτως ώρας. Να είστε σίγουροι ότι η σταθερή μας δέσμευση για την παροχή απρόσκοπτης εξυπηρέτησης παραμένει ακλόνητη, επιτρέποντάς σας να προγραμματίσετε το ταξίδι σας με σιγουριά και άνεση, ακόμη και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ο ενοικιαστής πρέπει να διαθέτει έγκυρη ευρωπαϊκή άδεια οδήγησης ή διεθνή άδεια οδήγησης, η οποία εκδίδεται τουλάχιστον τρία ημερολογιακά έτη πριν από την ημερομηνία ενοικίασης. Όλοι οι οδηγοί (συμπεριλαμβανομένων τυχόν πρόσθετων οδηγών) πρέπει να διαθέτουν επίσης μια "έγκυρη" άδεια οδήγησης.

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλα τα οχήματά μας για την άνεση και την ευημερία των επιβατών μας. Δίνουμε προτεραιότητα σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον για όλους τους επιβάτες, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και απολαυστικό ταξίδι χωρίς καμία έκθεση στον καπνό ή τις συναφείς οσμές του. Σημειώστε ότι η Bluecarrental.gr διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει τέλη καθαρισμού έως 150 ευρώ σε περίπτωση παραβίασης αυτής της πολιτικής. Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας, βοηθώντας μας να διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας για άριστη εξυπηρέτηση.

Der Mieter des Fahrzeugs ist allein verantwortlich für alle Verkehrsverstöße, Bußgelder und die damit verbundenen Verwaltungsgebühren, die während der Mietzeit anfallen. Er muss unseren Vertreter unter +306941607607 informieren, wenn er den Strafzettel erhält.

Ναι, αλλά ο πρόσθετος οδηγός πρέπει να δηλώνεται στο συμβόλαιο ενοικίασης με πρόσθετη ημερήσια χρέωση που πρέπει να καταβάλλεται επιτόπου. Ο δεύτερος οδηγός πρέπει επίσης να προσκομίσει την έγκυρη άδεια οδήγησης και την ταυτότητά του πριν από την ημερομηνία ενοικίασης. Αυτό μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο της Bluecarrental καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου ενοικίασης.

Υπάρχουν δύο επιλογές:

1: "Πλήρης σε κενό" προπληρωμή του καυσίμου, διαφορετικό ποσό ανάλογα με την κατηγορία, και αυτό είναι! Μπορείτε να επιστρέψετε το αυτοκίνητο χωρίς να ψάξετε για ένα βενζινάδικο.

2: "Ίδια με το ίδιο" θα πρέπει να επιστρέψετε το όχημα με καύσιμο όσο και όταν το λάβατε. Εάν το καύσιμο είναι μικρότερο, θα πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά και θα χρεωθείτε με ένα τέλος ανεφοδιασμού.

Οι επεκτάσεις μπορούν να ζητηθούν τηλεφωνώντας στο Κέντρο Επικοινωνίας στη διεύθυνση: +306941607607

Εάν επιστρέψετε το αυτοκίνητο νωρίτερα από την αρχική κράτησή σας, δεν επιστρέφεται κάποιο ποσό. Ενημερώστε το συντομότερο δυνατόν για να κανονίσουμε την επιστροφή στο +306941607607

Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου και των περιόδων υψηλής ζήτησης, είναι πολύ δύσκολο να σας παρέχουμε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έχετε κλείσει. Προσπαθούμε να σας παρέχουμε αυτό που κλείσατε, αλλά αυτό είναι μερικές φορές αδύνατο λόγω καθυστερήσεων στις επιστροφές και παραδόσεων σε διαφορετικούς σταθμούς. Αυτό που μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε είναι ότι θα πάρετε ένα αυτοκίνητο της ίδιας κατηγορίας που κάνατε κράτηση. 

Σας παρέχουμε εδώ την λίστα των αυτοκινήτων μας:

Group A: Hyundai i10 or Toyota Aygo or KIA Picanto or similar. 

Group A1: Citroen C1 Cabrio. 

Group B: Toyota Yaris or Hyundai i20 or VW Polo or KIA Rio  

Group B1: Ford Fiesta diesel. 

Group B2: Hyundai i20 Automatic or Toyota Yaris Hybrid or KIA Rio Automatic

Group D: Citroen C4 Diesel. 

Group D1: Citroen C4 Cactus.

Group D2: KIA Stonic 

Group D3: VW T-cross or Peugeot 2008 

Group D2a KIa Stonic Auto

Group E: Toyota Corolla

Η οδήγηση αυτοκινήτου σε δρόμο χωρίς άσφαλτο θεωρείται παραβίαση των όρων ενοικίασης. Οποιαδήποτε έξοδα ή ζημιές που σημειώνονται σε αυτά τα μέρη επιβαρύνουν τον πελάτη. Έξοδα μεταφοράς, ανταλλακτικά και εργατικά έξοδα. Έχουμε επίσης το δικαίωμα να σας πάρουμε το αυτοκίνητο χωρίς καμία αποζημίωση ή επιστροφή του ποσού ενοικίασης.

Ο όρος "ή παρόμοιο" υποδηλώνει ότι το όχημα που νοικιάζετε μπορεί να μην είναι η ακριβής μάρκα και το μοντέλο του οχήματος που εμφανίζεται, αν και θα ανήκει στην ίδια ομάδα, δηλαδή θα είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος και επιδόσεις με αυτό το όχημα. 

Το πραγματικό όχημα που θα νοικιάσετε εξαρτάται από τις μάρκες και τα μοντέλα που είναι διαθέσιμα τη στιγμή που ζητάτε την ομάδα αυτοκινήτων. 

Εάν δεν μπορούμε να σας παρέχουμε όχημα στην ομάδα αυτοκινήτων που ζητήσατε, θα αναβαθμίσουμε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό σας από την επόμενη διαθέσιμη ομάδα αυτοκινήτων χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Όταν συμβεί ατύχημα, ο ενοικιαστής που επέλεξε το βασικό πακέτο ασφάλισης (χωρίς καμία επιβάρυνση), πληρώνει μέχρι 500€. 

Στο πλήρες πακέτο ασφάλισης, ο ενοικιαστής δεν πληρώνει τίποτα! Η Bluecarental θα καλύψει την απαλλαγή.

Μπορείτε να επιλέξετε και τα δύο πακέτα ασφάλισης, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης.

Δεν θέλουμε εγγύηση στην κάρτα σας. Δεν κρατάμε κανένα ποσό στην κάρτα σας.

Φυσικά! 

Μπορούμε να παραδώσουμε τα αυτοκίνητά μας σε αυτά τα μέρη. Μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό από τη γραμμή κύλισης στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας μας. 

Καθώς η βάση μας είναι στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, χρεώνουμε για οποιονδήποτε άλλο προορισμό. 

Χρεώσεις για τους προορισμούς:

Αεροδρόμιο Χανίων: 40 ευρώ
Λιμάνι Ηρακλείου: 15 ευρώ 
Ξενοδοχείο γύρω από το Ηράκλειο: 35 ευρώ. 

Τα έξοδα αυτά ισχύουν τόσο για την παραλαβή όσο και για την παράδοση. 

Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή χρησιμοποιήστε το πλαίσιο συνομιλίας στην ιστοσελίδα μας.

.